Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi digijulkaisu: Nuorten työhyvinvointi

Jo nuorena on tärkeää oppia työskentelemään terveyttä ja hyvinvointia edistäen. Nuorten työhyvinvointi -digijulkaisussa on erityisesti 16–34-vuotiaille nuorille aikuisille sekä heidän työnantajilleen hyödyllistä tietoa työhyvinvoinnista.
Kuva: Eve Sillanpää

Ensikokemus vaikuttaa siihen, millaisen kuvan nuori saa työelämästä sekä valitsemastaan ammatista ja työpaikasta. Tämä taas vaikuttaa siihen, kokeeko nuori valinneensa oikein ja haluaako hän jäädä alalle. 

Työhyvinvoinnilla tarkoitetaan turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työ koetaan mielekkääksi ja merkitykselliseksi. Työ tukee elämän kokonaisuutta. 

Digijulkaisun on laatinut kuntien ja hyvinvointialueiden toimialaryhmä, mutta se soveltuu myös muille toimialoille.

Lisätietoja