Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Kaija Ojanperä on valittu johtavaksi asiantuntijaksi Työturvallisuuskeskukseen

Sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri Kaija Ojanperä on aloittanut kuntien ja hyvinvointialueiden johtavana asiantuntijana Työturvallisuuskeskuksessa. Ojanperä on toiminut aiemmin erityisasiantuntijana vastuualueenaan sosiaali- ja terveysala. Hänellä on pitkä kokemus terveydenhuollosta.
Kuva: Mikael Ahlfors

Ojanperä toimii tehtävässään myös työelämän päihdeasiantuntijat -ryhmän ja sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ergonomiaverkoston Sotergon vastuuasiantuntijana.

– Hyvinvointialueiden käynnistyminen 1.1.2023 tuo isoja muutoksia. Muutos vaatii tukea yhteistoiminnan käynnistymisessä ja toteutumisessa sekä hyvinvointialueilla että kuntiin jäävissä palveluissa, kertoo Ojanperä.

Lisätietoja