Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Apteekkien työturvallisuus ja -hyvinvointi -sivusto on avattu

Työturvallisuuskeskuksen palveluryhmä ja apteekkien työhyvinvointiryhmä ovat yhteistyössä tuottaneet uutta aineistoa apteekkialalle. Apteekin toimialasivusto on tarkoitettu tukemaan työsuojelutoimintaa, turvallisuusjohtamista, turvallista työskentelyä ja henkilöstön hyvinvointia apteekkialan työpaikoilla.

Sivustolla kuvataan toimialan erityispiirteet, työturvallisuuden vaaratekijät sekä työsuojelun keskeiset periaatteet. Uudistetut Työhyvinvointia apteekkeihin ja Apteekin työympäristö ja ergonomia -julkaisut ovat ladattavissa maksutta. Ergonomiajulkaisusta löydät muun muassa kuvitetut taukojumppaohjeet sekä Työympäristö ja ergonomia -kyselylomakkeen. Työhyvinvointia apteekkeihin -opas jäsentää lukijalleen työhyvinvoinnin monitahoista kokonaisuutta, tukee jo olemassa olevia hyviä käytäntöjä sekä antaa ideoita ja keinoja työhyvinvoinnin kehittämiselle apteekeissa. Keinot ovat yllättävän tuttuja, kuten voit oppaaseen tutustumalla huomata.  

Tutustu sivustoon ja julkaisuihin, anna palautetta ja tee kehitysehdotuksia!

Lisätietoja