Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi animaatio perehdyttämisen ja työnopastuksen tueksi: Taunokin tekee turvallisesti

Työturvallisuuskeskuksen teknologia-alojen työalatoimikunta on tuottanut animaation, jolla halutaan alentaa kynnystä keskustella työturvallisuusasioista työpaikoilla. Animaatiossa korostuu perehdyttämisen ja työnopastamisen merkitys.

Animaatio pohjautuu Taunokin tekee turvallisesti (siirryt toiseen palveluun)-työkirjaan(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Yhdessä animaatio ja työkirja toimivat esimerkiksi tervetulotoivotuksena uudelle työntekijälle sekä esihenkilön tukena erilaisissa tilanteissa. 

Animaatioon ja työkirjaan kannattaa tutustua myös muilla kuin teknologia-alojen työpaikoilla.

Katso animaatio suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi Työturvallisuuskeskuksen YouTube-kanavalla:

Lisätietoja