Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Nimityksiä Työturvallisuuskeskuksessa

Kimmo Pakarinen on aloittanut Työturvallisuuskeskuksessa erityisasiantuntijana 13.1.2023. Jutta Kellosalo on aloittanut koulutuskoordinaattorina 1.12.2022.

Kuva: Mikael Ahlfors

Kimmo Pakarinen siirtyi Työturvallisuuskeskukseen työeläkeyhtiö Elosta, jossa hän toimi 17 vuotta työkykyjohtamisen kehittämispäällikkönä. Työkokemusta löytyy myös Uudenmaan työsuojelupiiristä (AVI), jossa Pakarinen työskenteli neljä vuotta tarkastajana. Koulutukseltaan Pakarinen on filosofian maisteri.

Työturvallisuuskeskuksessa Pakarinen työskentelee yksityisten palvelualojen, kuntien ja hyvinvointialueiden erityisasiantuntijana.

”Minua motivoi työskennellä työturvallisuuden hyväksi ja toimia asiantuntijaorganisaatiossa, jossa on laaja osaaminen ja kokemus.  Vaikuttaa siltä, että tekeminen on monipuolista”, sanoo Pakarinen.

Jutta Kellosalo on työskennellyt yhdeksän vuoden ajan koulutuskoordinaattorina Finnish Consulting Groupilla ja henkilöstösihteerinä koulutusten parissa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä. Tämän lisäksi hän on työskennellyt henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtävissä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä ja Turun kaupungilla.

”On hienoa työskennellä Työturvallisuuskeskuksessa. Työssäni voin yhdistää työkokemukseni myötä opitut taidot ja kehittää osaamistani edelleen”, sanoo Kellosalo.