Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi Turvallinen työpäivä – avoin verkkokurssi (MOOC) julkaistu

MOOC 2022 – työsuojelun perusteet -hankkeessa valmisteltu uusi työsuojelutoiminnan lyhytkurssi Turvallinen työpäivä on julkaistu. Kurssi on Työturvallisuuskeskuksen ensimmäinen MOOC-kurssi eli avoin verkkokurssi.  

Maksuton kurssi on suunnattu kaikille työsuojelutoiminnasta kiinnostuneille. Kurssin tavoitteena on tarjota tietoa työsuojelutoiminnasta sekä lisätä tietoisuutta työsuojelun perusasioista.

Kurssilla työsuojelun perusteita lähestytään aineiston ja tehtävien kautta, ja kurssin suorittaneet saavat tulostettua itselleen todistuksen suoritetusta kurssista.

”Verkkokurssi antaa pienen katsauksen siihen, miten turvallinen työpäivä rakentuu, ja kuinka me kaikki pysymme terveenä töissä”, Työturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Anssi Kaarnalehto kertoo. ”Kurssin avulla haluamme viedä intoa, osaamista ja yhdessä tekemistä myös pienille työpaikoille.”