Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi videosarja: Maakaapeloinnin työturvallisuus

Sähkölinjojen muutostyöt ilmajohdoista maakaapeleiksi ovat käynnissä. Työturvallisuuskeskus on julkaissut videosarjan maakaapelointityömaiden työturvallisuuden tueksi.

Videoissa käydään läpi maakaapeloinnin työturvallisuutta, maanrakentajan varusteita, yhteisen työmaan erityispiirteitä sekä sähkötöiden turvallisuutta. Ne soveltuvat kaikille maakaapelointityömaalla työskenteleville sekä alan ammattilaisia kouluttaville oppilaitoksille.

Videoiden toteutuksesta huolehti Työturvallisuuskeskuksen sähköalojen työalatoimikunta(siirryt toiseen palveluun).

”Maakaapelointia tehdään yhä kiihtyvällä vauhdilla. Videoilla haluamme edistää hyvien käytänteiden leviämistä ja kohentaa työturvallisuustietoisuutta kyseisen työn tekemisessä yhteisellä työpaikalla, summaa työalatoimikunnan ajatuksia Työturvallisuuskeskuksen palveluasiantuntija Tuomas Nissinen.

Videot ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoja