Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Timo Koskinen on nimitetty Työturvallisuuskeskuksen toimitusjohtajaksi

Työturvallisuuskeskuksen hallitus on nimittänyt OTK, varatuomari Timo Koskisen Työturvallisuuskeskuksen toimitusjohtajaksi. Timo Koskinen aloittaa tehtävässään 1.3.2024.

Timo Koskinen on toiminut henkilöstöjohtajana Posti Groupissa ja sitä ennen VR-Yhtymässä. Hänellä on ollut laaja-alaisesti vastuu myös konsernien työturvallisuus-, työterveys-, työkyky- ja työhyvinvointitoiminnoista.

– Saamme Timo Koskisesta erinomaisen toimitusjohtajan Työturvallisuuskeskukseen edistämään strategiamme mukaisesti työpaikkojen työturvallisuutta. Työmarkkinaosapuolten toiminta on hänelle tuttua, ja hän on saanut arvostusta niin työnantaja- kuin palkansaajapuolella. Toimitusjohtajan tehtävän haku herätti runsaasti mielenkiintoa ja tämä onkin hieno osoitus sidosryhmien arvostuksesta Työturvallisuuskeskusta kohtaan, sanoo Työturvallisuuskeskuksen hallituksen puheenjohtaja, työympäristö- ja tasa-arvoasioiden asiantuntija Anne Mironen SAK:sta.

– Työturvallisuuden ja laajasti työkykytoiminnan rooli niin positiivisen työntekijäkokemuksen kuin työnantajan menestyksenkin mahdollistajana on kiistaton. Hyvin johdetuissa työpaikoissa työturvallisuus on huipputasolla ja vastaavasti vahvan työturvallisuuskulttuurin työpaikoissa johtaminenkin on kohdallaan. On todella hienoa päästä mukaan yhteiselle matkalle kehittämään ja mahdollistamaan suomalaisten työpaikkojen työturvallisuutta yhdessä niin omien asiantuntijoidemme, työpaikkojen kuin Työturvallisuuskeskuksen sidosryhmienkin kanssa. Haluankin rohkaista kaikkia asiakkaitamme ja sidosryhmiämme aktiiviseen ja kehittävään dialogiin kanssamme, vain yhdessä voimme kehittää toimintaamme edelleen ja löytää oikeita ratkaisuja alati muuttuvan työelämän tuleviin tarpeisiin, kannustaa Timo Koskinen.

Timo Koskinen raportoi tehtävässään Työturvallisuuskeskuksen hallitukselle.

Lisätietoja:

Anne Mironen, Työturvallisuuskeskuksen hallituksen puheenjohtaja
anne.mironen@sak.fi(siirryt toiseen palveluun)
p. 040 718 6421

Timo Koskinen, Työturvallisuuskeskuksen toimitusjohtaja 1.3.2024 alkaen
p. 040 862 0077

Haastattelupyynnöt:

Mikko Kuivalainen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
mikko.kuivalainen@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun)
p. 044 502 4080

Työturvallisuuskeskus edistää työturvallisuutta työpaikoilla ja tukee työsuojelun yhteistoimintaa. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoa ja kehittämispalveluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Työmarkkinakeskusjärjestöt hallinnoivat Työturvallisuuskeskusta.