Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusia erityisasiantuntijoita Työturvallisuuskeskuksessa

Kati Ojansuu ja Satu Rantamaa on nimitetty erityisasiantuntijoiksi Työturvallisuuskeskukseen 1.12.2023 alkaen.
Satu Rantamaa (vas.) ja Kati Ojansuu, kuvat: Mikael Ahlfors

Kati Ojansuu on aloittanut Työturvallisuuskeskuksessa teollisuuden alojen erityisasiantuntijana. Hän on viimeksi toiminut työturvallisuuspäällikkönä UPM Communication Papers Oy:ssä. Ojansuu toimii Työturvallisuuskeskuksessa sähköalojen vastuuasiantuntijana.

Ojansuulla on lähes 20 vuoden kokemus eri teollisuuden alojen työturvallisuuden tehtävistä. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja hänellä on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. Ojansuu on toiminut aiemmin myös Työturvallisuuskeskuksen paperiteollisuuden työalatoimikunnassa.

Satu Rantamaa toimii Työturvallisuuskeskuksessa palvelualojen erityisasiantuntijana. Koulutukseltaan Rantamaa on terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja tradenomi. Hän siirtyi Työturvallisuuskeskukseen Attendo Oy:stä, jossa hän toimi kiertävänä johtajana ja työsuojelupäällikkönä.

Työturvallisuuskeskuksessa Rantamaan vastuualueisiin kuuluvat yksityiset palvelualat, sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ergonomiaverkosto Sotergo, Työhyvinvointikortti sekä sosiaali- ja terveysala.

Lisätietoja