Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Henkilötietojen käsittely ja verkkosivuston käyttöehdot

1. Henkilötietojen käsittely

Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilla (ttk.fi) kysytään henkilötietoja silloin, kun käyttäjä

Julkaisutilauksissa kerättyjä tietoja käsitellään ainoastaan julkaisujen toimittamista ja laskutusta varten.

Uutiskirjeiden tai kartoituksen tuloksen tilauksessa kysytään sähköpostiosoite, jota käytetään vain kyseisen kirjeen tai kartoituksen tuloksen toimittamiseen.

Työsuojeluhenkilörekisteriin ilmoitettuja tietoja käytetään työsuojelutiedon ja työsuojelukoulutuksen järjestämiseen liittyvän tiedon välittämiseen. Työturvallisuuskeskus käyttää rekisterin tietoja oman koulutuksensa markkinointiin ja työsuojelumateriaalinsa välittämiseen. Yhteystietoja voidaan luovuttaa myös järjestöille, yhdistyksille ja muille työsuojelukoulutusta järjestäville tahoille materiaalin ja työsuojelukoulutustietojen välittämiseen.

2. Sivuston käyttöehdot

Sivuston (ttk.fi) tekstisisältöjä ja ladattavia aineistoja saa lainata ja linkittää edellyttäen, että lähde mainitaan. Kuvien ja graafisen materiaalin käyttö ilman lupaa on kielletty, ellei materiaalin yhteydessä ole toisin erikseen mainittu. Sisällön käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.

3. Työsuojeluhenkilörekisterin tietojen käyttö

Työsuojeluhenkilörekisteriin ilmoitettuja tietoja käytetään työsuojelutiedon ja työsuojelukoulutuksen järjestämiseen liittyvän tiedon välittämiseen. Työturvallisuuskeskus käyttää rekisterin tietoja oman koulutuksensa markkinointiin ja työsuojelumateriaalinsa välittämiseen. Yhteystietoja voidaan luovuttaa myös järjestöille, yhdistyksille ja muille työsuojelukoulustusta järjestäville tahoille materiaalin ja työsuojelukoulutustietojen välittämiseen.

Mitä tietoja Työturvallisuuskeskus kerää?

Työsuojeluhenkilörekisteri on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnoima ja Työturvallisuuskeskuksen ylläpitämä rekisteri, johon tallennetaan työsuojelun yhteistoimintatyöpaikat ja niiden työsuojelun yhteistoimintahenkilöstön tiedot. Tiedot rekisteriin tallennetaan työnantajien ilmoitusten perusteella. Ilmoitusvelvollisuus ja tietojen käsittely perustuu lakiin, Laki työsuojeluhenkilörekisteristä (1039/2001).

Työturvallisuuskeskus kerää muihin palveluihin henkilötietoja suostumuksesi perusteella henkilötietoja eri tarkoituksiin. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Keräämme tietoja seuraaviin palveluihin:

Miten toimin, kun haluan tietää tietojeni käsittelystä?

Työturvallisuuskeskus kerää vain välttämättömiä henkilötietoja. Näistä saat meiltä pyydettäessä palvelukohtaisen erittelyn. Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun) tai postitse: Työturvallisuuskeskus, Työpajankatu 13 A, 00580 Helsinki. Tietopyynnön esittäjän tulee varautua henkilöllisyyden todistamiseen luotettavalla tavalla. Tietopyynnössä on syytä eritellä pyynnön kohteena olevan rekisterin nimi. Pyrimme vastaamaan pyyntöösi kuukauden kuluessa.

Lisätietoja: tietosuoja@ttk.fi(siirryt toiseen palveluun)