Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Jakajan työturvallisuus

5,00 (sis. ALV)

Jakajan työturvallisuus -opas soveltuu kaikille – niin jakajan työstä kiinnostuneille kuin itse jakajille, linjaorganisaatiolle sekä työsuojelu- ja työterveyshenkilöstölle.

Tuotetunnus (SKU): 27111 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Jokaisessa työssä on omat vaara- ja kuormitustekijänsä. Lain mukaan nämä on riittävän järjestelmällisesti tunnistettava ja hallittava työntekijän suojelemiseksi. Tämä opas on laadittu lisäämään tietoutta jakajien työhön liittyvistä tapaturma- ja kuormitustekijöistä sekä niiden ennaltaehkäisystä tapaturmien ja ammattitautien välttämiseksi.

Opasta voidaan käyttää tukimateriaalina esimerkiksi esimiesten ja työntekijöiden perehdytyksessä, työterveyshuollon työpaikkaselvityksissä, työsuojelu­toiminnan kehittämisessä ja riskiarvioinneissa. Oppaan aihealueita voidaan myös käydä teemoina läpi työsuojelutoimikunnan kokouksissa, koulutuksissa, yhteisissä palavereissa tai erilaisina tietoiskuina.

Tekijä(t): Työryhmä: Riitta Koskinen, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto, Eveliina Koivisto ja Jyri Mäki, Alma Manu, Teija Kiiskilä ja Marko Laakso, Lounais-Suomen Tietojakelu Oy, Jarna Savolainen ja Päivi Sarmala, Työturvallisuuskeskus

Laajuus: 28 s.

Julkaisuvuosi: 2017

ISBN (painettu): 978-951-810-657

Tuotenumero: 27111

Lisätiedot

Paino 160 g (gramma)

Tuote maksuttomana PDF-versiona

Painetun version lisäksi tämä tuote on maksutta saatavilla digitaalisena julkaisuna.

Katso julkaisu