Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuus merellä

12,00 (sis. ALV)

Tämän oppaan tarkoituksena on edistää työturvallisuutta, terveyttä, ja työhyvinvointia merenkulun alalla. Opas on tarkoitettu alan työnantajille, esimiehille, työsuojelutehtävissä toimiville ja työntekijöille.

Tuotetunnus (SKU): 202020 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Työsuojelun yhteistoiminnan tavoitteena on, että aluksilla ymmärretään työturvallisuuden merkitys ja työsuojelun toimintaympäristö. Työturvallisuuden yhteistoiminnan kautta luodaan jokaiselle työpaikalle oma turvallisuuskulttuuri ja toimintatavat sekä laaditaan yhteinen toimintaohjelma, jossa määritellään työnantajan ja työntekijän velvollisuudet ja oikeudet.

Tavoitteena on, että jokainen saa tehdä työtä terveellisesti ja turvallisesti ja kaikkia kohdellaan asiallisesti ja yhdenvertaisesti työroolistaan ja asemastaan riippumatta. Jokaisella on oikeus työskennellä aluksella, jossa on hyvä olla ja sieltä pääsee terveenä kotiin. Työturvallisuus lähtee ajatuksista ja asenteista ja on kaikkien aluksella työskentelevien vastuulla.

Tekijä(t): ESL Shipping Ltd., Finnlines Oyj, Suomen Konepäällystöliitto ry, Suomen Laivanpäällystöliitto ry, Suomen Merimies-Unioni SMU ry, Tmi Mira Seppänen, Työturvallisuuskeskus ry

Laajuus: 68 s.

Julkaisuvuosi: 2020

ISBN (painettu): 978-951-810-732-6

Tuotenumero: 202020

Lisätiedot

Paino 190 g (gramma)

Tuote maksuttomana PDF-versiona

Painetun version lisäksi tämä tuote on maksutta saatavilla digitaalisena julkaisuna.

Katso julkaisu