Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Telinetorstai muistuttaa telinetyöskentelyn vaaroista. Päivän avulla halutaan ehkäistä putoamisonnettomuuksia. Aineiston ja teemapäivän ovat laatineet yhteistyössä Rakennusteollisuus RT ry, Rakennusliitto ry, Työturvallisuuskeskus ry ja aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet.

Turvavarttimateriaali

Telineturvallisuuden turvavarttimateriaali on laadittu Telinetorstai-teemapäivän tuki- ja keskusteluaineistoksi työmaille. Aiheina muun muassa: miksi telineistä keskustellaan juuri nyt, millaisia vaaroja telineisiin ja niillä työskentelyyn liittyy sekä mitä voimme tehdä, jotta telineet ja niillä työskentely on turvallista.

Turvallisesti telineillä -opas

Turvallisesti telineillä -opas keskittyy siihen, millaisia ovat turvalliset ja työhön soveltuvat telineet. Opas havainnollistaa telineiden ja niillä työskentelyn turvallisuutta kaikissa vaiheissa. Lisäksi tarkastellaan muun muassa putoamissuojausta ja nousuteitä.

Telinetorstain juliste ja tunnus

Lataa ja tulosta Telinetorstain oma juliste ja tunnus Rakennusteollisuus RT:n sivuilta. Julistetta voi printata itse tai digipainossa. Tunnus on tarkoitettu käytettäväksi somessa ja netissä.

Ajankohtaista Telinetorstaista

Julkaisija:
Rakennusteollisuus RT ry, Rakennusliitto ry, Työturvallisuuskeskus ry ja aluehallintovirastojen työsuojelun vastuualueet
Julkaisuvuosi:
2024
Toimialat:
Rakennusala
Aiheet:
perehdytys riskien arviointi työturvallisuus työympäristö vaarojen tunnistaminen
Julkaisumuodot:
Tapahtuman aineisto
Kielet:
suomi